MIJAILOVIĆ OTKRIO KOLIKO ĆE OBRADOVIĆ OSTATI U PARTIZANU! Ovo je ISTINA!
Ostoja Mijailović i Željko Obradović, Foto: Starsport

to je to

MIJAILOVIĆ OTKRIO KOLIKO ĆE OBRADOVIĆ OSTATI U PARTIZANU! Ovo je ISTINA!

Pravo u centar

Objavljeno:

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je na zvaničnoj konferenciji za medije da je Željko Obradović produžio ugovor sa crno-belima na još dve godine.

On je objasnio i zašto je ugovor potisan na dve godine, ali da to ne znači ništa, jer Obradovićmože da ostane u klubu koliko želi.

- Novo u Partizanu je da je Željko Obradović produžio ugovor na još dve godine. Mnogo smo radili u prethodnim godinama i postigli puno. Svi zajedno smo uspeli u ovom projektu. Željku želim da ostane koliko god želi, ali va uprava na čelu samnom ima mandat na još dve godine i nakon te dve godine ne mogu više da garantujem budžet. Ali, taj ugovor ne znači ništa, verujem da će Željko ostati u Partizanu koliko želi. Naš cilj je i da budemo stalni članovi Evrolige.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport

Zatim se osvrnuo i na vređanja u Areni:

- Moramo da se borimo protiv vređanja, a imamo najbolje navijače na svetu. Vređanje moramo da iskorenimo. Nikada nikoga nisam ubeđivao da nekoga politički podržaba, to u redu po zakonu o sportu. Nikada to ne bih radio i zloupotrebio svoj položaj u Partizanu. Često, kada vređaju predsednika države, svii gledaju kako ja reagujem, ali moj unutrašnji osećaj je loš. Jer, ja mogu već sutra da tražim pomoć, ali se osečam neprijatno jer ga vređaju. Politika mora da izađe iz naše dvorane. Imate izbore, pa glasajt. Ljudski vam kažem, ne smemo da vređamo prdsednika države, ili Nikolu Milutinova. Ako želimo da trajemo, moramo da gledamo svoja posla. Razne gluposti sam čuo da ja ne želim da produžim ugovor sa Obradovićem. Mi naše nesuglasicem rešavamo unutar kluba i to je zajedništvo - rekao je Mijailović.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.